Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Откровение на бои - Изложба на икони

Откровение на бои“ е насловот на изложбата на икони на Златко и Соња Лечковски што синоќа (25.07.2016), беше отворена во организација на Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен.
Изложбата брои 25 дела и ќе биде отворена во следните 7 дена за сите љубители на оваа уметност.


© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана